Elementi od gipsanih ploča

Koliko se puta desilo da radite na nekom projektu, osmišljavate izgled nekog poslovnog prostora, stana ili kuće i dođete do savršenog rješenja. I kada ste pomislili da je Vaš posao težak, da nije lako udovoljiti željama klijenata i od praznog prostora svojom maštom i znanjem učiniti da prostor izgleda ljepšim, prostranijim i većim, shvatite da u stvari tek dolazi teži dio posla.

Kako svoje ideje pretvoriti u stvarnost? Kako iz gips-ploče dobiti idealne krugove, pregrade, otvore, udubljenja i rezbarije? Kako obložiti cijevi i napraviti revizorska vrata u ploči?

SADA JE TIM BRIGAMA DOŠAO KRAJ!

Firma «EM-ONIKS» sa inovativnim strojem za obradu gips-ploča (njemačka proizvodnja) u trenu rješava Vaše probleme!!! Sa sigurnošću Vam možemo reći da:

«SA «EM-ONIKSOM» VAŠE IDEJE POSTAJU STVARNOST»

A što je još nevjerovatnije, tu stvarnost dobijate vrlo brzo, kvalitetno i po povoljnim cijenama.Inovativna mašina za rezanje i obradu gips-ploča čini suhu gradnju bržom, preciznijom i efikasnijom nego ikada prije. I najkomplikovanije situacije na gradilištu mogu se bez ikakvog napora otkloniti.

Krivulje, otvori, revizije, stubovi i svi drugi oblici su jednostavni za izradi sa tačnim ivicama za koje više ne treba zaštita. Sa ugradnjom patentirane ivice – pvc štapom dobija se senzacionalna otpornost ivica na udarce. Spajanje elemenata se vrši inovativnim sistemom ljepljenja. Bitno je naglasiti da su od sada ne samo normalni dužni već i poprečni rezovi dio dominacije ove mašine. Kružni rezovi i izrada kružnih oblika i lukova radi se u djeliću sekunde i svaki slijedeći elemenat je kvalitetom isti kao prethodni. I kao što kažu da slika govori kao hiljadu riječi,  shvatit ćete da uz «EM-ONIKS» sve Vaše ideje i mašta mogu veoma brzo postati stvarnost.

I ZAPAMTITE!!! Svi djelovi se izrađuju veoma brzo, precizno i kvalitetno i sa lakoćom se transportuju gdje god to vi želite.