CAPAROL:
Veliki dio svoga života, prema nekim procjenama i do 80% vremena (dakle 19 sati dnevno) provodimo u zatvorenim prostorima. Utjecaj tog “života unutra” na naše zdravlje i psihu je velik. Upravo u stambenom okruženju bi stoga trebalo obratiti pažnju na zdravu klimu stanovanja te izbjegavanje štetnih tvari u zraku u unutarnjem prostoru ima najviši prioritet.

Još davne 1985. Caparol je predstavio ekološke i vodorazrjedive E.L.F. (Emissionsarm und Lösemittel Frei – bez emisije štetnih tvari i otapala) disperzivne boje, a kao prva boja na svijetu bez otapala i emisije štetnih tvari, predstavljen je Indeko-plus, koji je postavio nove standarde u smislu ekologije, zaštite okoliša i očuvanja zdravlja. E.L.F proizvodi omogućavaju Vam da praktički trenutno nesmetano možete nastaviti raditi u prostoru, bez prekida i ometanja u poslovanju, ali i svakodnevnom obavljanju svojih obveza.

CAPAROL LAKOVI

Vrhunski njemački lakovi uvijek su pravi izbor, pri čemu Vam kod Caparola na raspolaganju stoji izuzetno široki asortiman proizvoda, koji u potpunosti ispunjava najrazličitije zahtjeve koje možete sresti u svakodnevici.
Bez obzira imate li površinu od drva, željeza, aluminija, cinka, bakra ili PVC-a, za svaku od njih postoji adekvatan sustav (na bazi vode ili otapala), a proizvodi su također pogodni i za unutarnje bojenje, te su dostupni i u intenzivnim nijansama, koje će zasigurno naglaskom određenih elemenata osvježiti i Vaš interijer.
Zahvaljujući liniji lakova na bazi vode, nema intenzivnih mirisa, površine su otporne na ogrebotine i udarce, te se lako čiste, sjaj je postojan i boja ne žuti, a lakovi su primjereni čak i za bojenje dječjih igračaka koje podliježu najstrožim standardima.

Više informacija možete dobiti na : http://www.caparol.ba/

CAPAROL PROGRAMI BOJA

COLORIT:
Upornošću i vjerom u uspjeh, za samo nekoliko godina, zahvaljujući ujednačenom kvalitetu, preduzeće je zadobilo povjerenje velikog broja potrošača. Rast i povjerenje temelji su naše budućnosti. Njegujemo sopstvene vrijednosti i živimo ih na zajedničkom putu ka uspjehu.

Osnovna djelatnost je proizvodnja materijala za završne radove u građevinarstvu:
– fasade
– disperzije
– poludisperzije
– građevinska ljepila
– glet mase
– mase za izravnavanje podova i
– ostali dekorativni materijali.