Keramika i ljepila

Keramičke pločice Gorenje odlikuje suvremen dizajn i ljepota s dojmom bezvremenosti. Kombinacija brojnih boja i zanimljivih uzoraka otvara vrata kreativnosti. Pažljivo odabran asortiman visoko kvalitetnih keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija i opreme za uređenje kupatila zadovoljiće potrebe svih klijenata za kompletnim uređenjem kupatila u skladu sa savremenim trendovima, tehnološkim zahtjevima i finansijskim mogućnostima.

Pratimo modne trendove na tržištu. Posebno se to odnosi na keramiku, sanitariju i laminate. Kod nas možete pronaći super kvalitetne i moderne keramične pločice po super povoljnim cijenama. Unikatan dizajn je nešto što izdvaja naše proizvode od drugih i time se ponosimo.

Korištenjem mramora, granita i nehrđajučeg čelika ili mutnog stakla vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor. Odabirom sanitarija gotovo da ne možete pogriješiti na izbor su vam stavljene sanitarije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Veliki izbor opreme za kupatila, kade, bojleri, sanitarije, vodovod, kanalizacija, baterije, hidromasažni program, keramičke pločice, kupatila, tuš kade i kabine samo su dio programa iz asortimana Gorenja.

Više informacija možete pronaći na web portalu: https://www.gorenje.ba/