Kafe sa personaliziranim porukama ili fotkama

 

Skoro dvije godine na obali jezera Modrac, u sklopu Hotela „Senad od Bosne“ egzistira restoran “Jezero” koji pruža idealno mjesto na kojem možete u miru i bez buke uživati u izvrsnoj ponudi, druženju i razgovorima. Pored veselih boja i lijepog enterijera koji će vam momentalno popraviti raspoloženje, gosti imaju mogućnost probati i izvrsne kulinarske specijalitete. Već nakon prve posjete restoran „Jezero“ naći će se u samom vrhu vaših omiljenih restorana.

Prva novost koja nam stiže iz restorana “Jezero” vezena je za čarobni napitak bez kojeg se ne počinje idealan dan. Naime, restoran “Jezero” od nedavno je postao prvi restoran u BiH u kojem možete popiti kafu s ovakvim tipom personaliziranih poruka, omiljenih stihova ili citata, logotipom po želji ili čak fotografijom. Zahvaljujući aplikaciji Coffee Ripples te posebnim printer aparatom na pjeni vaše kafe s mlijekom naći će se vaš omiljeni sadržaj ili fotografija koju želite.

Ukoliko niste inspirativni u datom momentu, možete odabrati ponuđene fotografije i citate koji se nalaze u aplikaciji, nakon odabira ljubazno osoblje će pomoću printera aplicirati sadržaj na pjeni vaše kafe. Kako izgleda postupak naručivanja, možete pogledati u video prezentaciji:

Tags: