Toniranje boja i fasada

Ideje za boje i materijale sada možete fotorealistično vizualizirati

Boja igra važnu ulogu u dizajniranju prostora, a različito djelovanje tonova valjalo bi uvijek gledati u kontekstu sa određenim prostorom. Dizajnerima je također poznato da i odabir materijala i površina utječu na atmosferu nekog prostora, odnosno izgled fasade.

Ukoliko želite, sada možete može svoje ideje oblikovati na temelju vlastitih fotografija i oglednih slika! Idealan način da ideje odaberete, razradite i zorno pokažete klijentima kako odabrani proizvodi djeluju zajedno.

NQG proizvodi iz proizvodnog programa Caparola sjedinjuju u sebi prednosti boja na bazi silikonske smole i silikatnih boja. S jedne strane visok stupanj hidrofobnosti, neznatna pojava kredanja, univerzalna primjenjivost i jednostavnost premazivanja, a s druge strane čvrsto vezanje za podlogu te mineralna tvrdoća s najminimalnijom tendencijom onečišćavanja i maksimalnom stabilnošću nijanse boje. Daljnim usavršavanjem savršeno su riješene i problematične pruga od emulgatora i efekta „pisanja“ na fasadnoj površini!

NQG Premium fasadne boje:
ThermoSan
AmphiSilan
Sylitol-NQG

U ponudi firme EM-ONIKS d.o.o. imate mogućnost miksanja fasadih tonova  na profesionalnoj mašini, veoma kvalitetno i na licu mjesta, nijanse po Vašoj želji, uz ton kartu.

Naš prodajni program fasada ce zadovoljiti sve Vaše potrebe. Fasade za kuće, stambene zgrade, poslovne objekte. U ponudi imamo akrilne, silikatne, silikonske, mineralne i mineralno polimerske fasade. Upotrebljavaju se za za zaštitu i dekoraciju fasadnih i unutrašnjih zidova.

Kerafex, Hirofa, Rodofas su samo neke od robnih marki već poznate u regionu, koji su autentični proizvodi fabrike Colorit.

AKRILIT- akrilna fasada
SIL-F – silikonska fasada
SI-F – silikonska fasada sa dodatkom biocida
SIL-F – silikatna fasada
SI-F – silikatna fasada sa dodatkom biocida
RMV – mineralno polimerna fasada
BELIT – mineralno polimerna fasada
SEP- mineralna fasada
ŠPANAC FASADNI – mineralna fasada
HIROFA- mineralna fasada